Budai Gasztroenterológiai Centrum +36 20 410-1926
Pesti Gasztroenterológiai Centrum +36 20 536-4156

Dr. Lippai Gizella

gasztroenterológus

Rendelési idő:
Szerda: 8:00 – 14:00 (Pest)
Időpontfoglalás:
Pesti Gasztroenterológiai Centrum

dr. Lippai Gizella

Tisztelt Pácienseim!

Már kisgyermekként érdekelt hogyan működnek a dolgok. Az általános iskolában is a kémia és a biológia volt a kedvenc tárgyam, melyben kiváló tanáraimnak is nagy szerepe volt.

1975 -ben érettségiztem a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium biológia tagozatán. Köszönve osztályfőnökömnek, aki segédápolónői nyári munkát intézett a Baleseti Sebészeti Intézetben, megszeretve az egészségügyi munkát jelentkeztem  a Semmelweis Orvostudományi Egyetemre, ahol 1981-ben szereztem általános orvosi diplomát.

Az első és egyben az utolsó munkahelyem is a  Honvéd Kórház volt, ahonnan ez év februárjában mentem nyugdíjba. Dolgoztam Vérellátó Osztályon, majd Belgyógyászati Osztályon, itt szerezve 1989-ben belgyógyász szakvizsgát. Ezt követően  gasztroenterológiai profilú osztályra kerültem , ahol 1992-ben  gasztroenterológiai szakképesítést kaptam. Mindig is érdekelt a betegségek okainak keresése, ezért is tartom fontosnak a megelőzést. Innen egyenes út vezetett a táplálkozás tudományhoz, ezért szereztem meg az obezitológiai licence vizsgát és ezért dolgozom immár 14 éve a Premium Health keretein belül túlsúlyos paciensekkel is.

A Honvéd Kórház Gasztroenterológiai Szakrendelését és az Endoszkópos Szakrendelést 12 évig, 2022 februárjáig  vezettem. A megérdemelt nyugdíj mellet is szeretném minőségi körülmények között a betegeim egészségét szolgálni, ezért dolgozom most a Budai Gasztoenterológiai Centrumban.