Budai Gasztroenterológiai Centrum +36 20 410-1926
Pesti Gasztroenterológiai Centrum +36 20 536-4156

Dr. Bacher-Takács Tímea

gasztroenterológus

Rendelési idő:
Péntek: 8:00 – 14:00 kéthetente

Időpontfoglalás:
Budai Gasztroenterológiai Centrum

1999-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, majd a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Gastroenterológiai Osztályán és a Központi Honvéd Kórház infectológiai profilú belgyógyászati osztályán dolgoztam. 

2005-ben tettem belgyógyász, majd 2015-ben gasztroenterológiai szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel. 

Munkám során lehetőségem nyílt az ultrahang vizsgálat technikájának elsajátítására. Tanáraim a magyarországi ultrahang vizsgálatok meghonosításában élenjáró Prof. Dr. Szebeni Ágnes és Dr. Szilvás Ágnes, a Szt. János Kórház Gasztroenterológiai Ambulanciájának vezetője voltak.

Jelenleg a Budai Gasztroenterológiai Centrum mellett a Kervárosi Orvosi Centrumban, a Szigetszentmiklósi Szakorvosi Rendelőintézet Belgyógyászati részlegén, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Gasztroenterológai Ambumlanciájának endoscopos és ultrahang laborjában dolgozom. 

Előadásokat tartottam a Magyar Gastroenterológiai Társaság Nagygyűlésén, a Honvédség Orvosi Tudományos Tanácsának tudományos ülésén, valamint kórházi továbbképző tanfolyamokon és betegek részére szervezett előadásokon. Tudományos konferenciák rendszeres résztvevője vagyok.