Budai Gasztroenterológiai Centrum +36 20 410-1926
Pesti Gasztroenterológiai Centrum +36 20 536-4156

1987-ben végeztem A Debreceni Orvostudományi Egyetemen. A Szolnoki megyei kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán kezdtem el dolgozni.

1991-ben szakvizsgáztam, majd a Bonyhádi városi kórház vezető aneszteziológusa lettem. 1994-ben sikeresen letettem Strasbourgban az Európai Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás szakvizsgát. Meghívással a Pécsi Orvostudományi Egyetemre mentem megszervezni és beindítani a Pécsi Szívsebészeti Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályt. Korompai professzor úr USA-ba távozásával én is távoztam és Szekszárdon lettem osztályvezető főorvos. A szívsebészet szeretete miatt végül Budapestre jöttem. Először az az Országos Kardiológiai Intézetben dolgoztam vállalkozókét mind a felnőtt, mind a csecsemő szívsebészeten, 2009-ben átmentem a Semmelweis Egyetemre ahol igazgató helyettesként dolgoztam az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikán.

2010 végén az Országos Kardiológiai Intézet igazgatója visszahívott osztályvezető főorvosnak a Felnőtt Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály élére, ahol azóta is főállásban dolgozom. Az egyetemen részállásban oktatok. 15 éve foglalkozom szívultrahanggal, amiből szintén európai akkreditációs vizsgát tettem.

Két felnőtt fiam és egy 3 éves unokám van. Az egyik fiam szintén orvos, a másik villamosmérnök.

Szabadidőmet két hobbi tölti ki, az egyik a hosszútáv futás, 2 éve sikeresen teljesítettem a 100 mérföldes távot szintidőn belül. A másik a tánc, elsősorban a salsa.