Budai Gasztroenterológiai Centrum +36 20 410-1926
Pesti Gasztroenterológiai Centrum +36 20 536-4156

Dr. Theisz János

gasztroenterológus

Rendelési idő:
Hétfő:  16:00 – 20:00 (Pest)
Csütörtök: 16:00 – 20:00 (Buda)

Időpontfoglalás:
Budai Gasztroenterológiai Centrum

Pesti Gasztroenterológiai Centrum

1980-ban születtem Miskolcon, ahol általános- és középiskolai tanulmányaimat is végeztem.

2005-ben diplomáztam a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán, ezt követően a Miskolci Semmelweis Kórház I. Belgyógyászati, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gasztroenterológia Osztályán dolgoztam általános orvosként.

2011 májusában gasztroenterológia szakvizsgát tettem “kiválóan megfelelt” minősítéssel.

2013 óta dolgozom főállásban a Szent Imre Kórház Gasztroenterológia Osztályán, ahol a fekvőbeteg ellátás mellett tevékenyen részt veszek a gasztroenterológia szakambulancia és az endoszkópos labor munkájában is.

Érdeklődési területem szinte a teljes gasztroenterológiát felöleli, különös tekintettel az operatív endoszkópos beavatkozásokra, epe- és hasnyálmirigy betegségekre, emésztőszervrendszeri daganatokra, de tapasztalatot szereztem a krónikus gyulladásos bélbetegségek kezelésében is.

Tudományos kongresszusok rendszeres előadója és résztvevője vagyok, ezen kívül tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak, Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportjának, Magyar Mesterséges Táplálás Társaságnak és a Magyar Hasnyálmirigy Munkacsoprtnak is.

Nyelvismeret: középfokú angol.