Budai Gasztroenterológiai Centrum +36 20 410-1926
Pesti Gasztroenterológiai Centrum +36 20 536-4156

Miért lettél orvos és mit tartasz a küldetésednek?

Tizennégy éves koromban döntöttem el, hogy orvos leszek, valahogy erre éreztem magam predesztináltnak. A nagypapám is orvos volt, lehet, hogy ez is szerepet játszott a döntésemben. Orvosként a küldetésem az, hogy a legjobb tudásom szerint segíteni a hozzám panasszal fordulóknak.

Milyen értékek miatt csatlakoztál?

A Budai Gasztroenterológiai Centrum egy fiatal, ambiciózus, felkészült és energikus kollégákból álló csapat, mely kizárólag a páciensek érdekeit szem előtt tartva végzi munkáját. 

 

Mi a szakterületed?

Gasztroenterológiai funkcionális betegségek kivizsgálása és a terápiás stratégia meghatározása, emésztőszervi endoszkópos vizsgálatok és hasi ultrahang vizsgálat elvégzése.

 

Miben méred a sikert?

A betegek elégedettsége és gyógyulása a legnagyobb siker. Ha egy páciensem azzal keres fel, hogy az általam javasoltak betartásával az életminősége érdemben javult, annak mindenképpen örülök.

 

Mit teszel a jó-orvos beteg kapcsolatért?

Igyekszem arra törekedni, hogy a páciens érezze, az orvos-beteg kapcsolat két egyenrangú fél interakciója, amiben az orvos tesz javaslatokat, de a kezelés menete mégis közös konszenzus eredménye kell, hogy legyen. Nem lehet mindenkit egyféle séma szerint kezelni, mindenki más és más, más félelmekkel, más preferenciákkal. Próbálok ezen felül mindig érthetően (például nem latinul) kommunikálni a pácienssel, hogy pontosan megértse mi a kezelendő kórkép, vagy mi a tervezett beavatkozás.

 

Mivel töltöd a szabadidődet?

A családommal vagyok.