Budai Gasztroenterológiai Centrum +36 20 410-1926
Pesti Gasztroenterológiai Centrum +36 20 536-4156
Miért lettél orvos és milyen szakterületen dolgozol?

 A biológia és kémia iránti érdeklődésem általános iskolában indult, ezt követően elhivatott tanároktól tanultam középiskolában, ami mélyítette bennem a vágyat, hogy ilyen területen tanuljak tovább. A szakmai érdeklődés mellett, ami az orvosi pálya felé vonzott, fontos tényezőnek gondolom a pályaválasztásban, hogy jó érzéssel töltött el mindig is, ha segíteni tudtam másoknak.  A gyerekekkel való kommunikációban érzem legfelszabadultabbnak magam, plusz motivációt, töltetet ad velük foglalkozni, ezért a gyermekorvoslást választottam szakterületként az egyetemet követően,  a gyermekgyógyászaton belül, pedig a gyermek-gasztroenterológiát.

Milyen kérdésekkel, panaszokkal fordulhatnak hozzád a páciensek?

Általános gyermekgyógyászati kérdésekkel, melyek sok esetben gyermek-gasztroenterológiai kérdések is. Táplálási problémák, ételallergia gyanú,  haspuffadás, székletproblémák(székrekedés, hasmenés, véres széklet), súlygyarapodásbeli gondok, visszatérő hasi fájdalom, refluxos panaszok esetén.

Milyen értékek miatt csatlakoztál a Gasztroenterológiai Centrum csapatához?

Azt gondolom, hogy a Centrumban rendelkezésre állnak azok a szakmai, tárgyi feltételek, melyek garantálják, hogy  gasztroenterológiai problémákkal hozzánk fordulók számára segíteni tudjunk a panaszaik kivizsgálásában. 

Mit tartasz fontosnak az orvos-beteg kapcsolatban?

A orvosi munka során a türelem és a szakmai alázat alapvető számomra. Lényegesnek tartom továbbá, hogy amennyire lehet személyre szabottan, ne pedig sablonok mentén gyógyítsunk.

Mit gondolsz, miért érdemes a betegeknek a Gasztroenterológiai Centrumot választani?

Problémaorientált, de komplex szemlélettel közelítjük meg a hozzánk forduló gyermekek panaszait. Szükség esetén rendelkezésre állnak a kiegészítő diagnosztikus eszközök( kilégzési teszt, gyomor-vastagbéltükrözés) is.

Mivel töltöd a szabadidődet?

Szabadidőmben szívesen olvasok, szeretek színházba járni, kerékpározni, illetve hobbim a kávékészítés “amatőr barisaként”.