Budai Gasztroenterológiai Centrum +36 20 410-1926
Pesti Gasztroenterológiai Centrum +36 20 536-4156

Büszkék vagyunk rá, hogy rendelőnk, a Budai Gasztroenterológiai Központ, amely Budapest 11. kerületében várja betegeit, ma egy korszerű, családias, mégis magas színvonalú egészségügyi központ. Fontosnak tartjuk megmutatni új betegeinknek és a vizsgálatra érkezőnek, hogy milyen környezetbe várjuk őket – a rendelőben Dr. Szőnyi Mihály vezetett minket körbe.

Rendelőnk a Fehérvári úton található.

A váróhelyiségünkben fogadjuk az érkezőket és mindent megteszünk azért, hogy az első perctől kezdve komfortosan érezzék magukat. Tudjuk, hogy a kényelmes székek és családias légkör csökkentik a várakozással járó stresszt, ám ami igazán megkönnyíti az új helyzetet, az a recepción dolgozó kollégáink mosolya és gondoskodása.

Mi már a holnaputánra gondolunk – ezért tartjuk kiemelten fontosnak, hogy a gyermek-gasztroenterológiai rendelésre érkező kicsik és szüleik jól élménnyel távozzanak tőlünk. Kollégáink már a gyermek érkezése előtt barátságos gyereksarok varázsolnak, hogy színesebbé tegyük a rendelőnket és játékkal segítsük a gyermekek feloldódását.

Rendelőink magas színvonalú, modern gépekkel vannak berendezve és sokat teszünk azért, hogy kollégáink továbbképzéseken és konferenciákon az ezekhez szükséges legújabb elérhető tudás birtokában gyógyíthassanak. Szakértelmük és személyes hozzáállásuk, a betegközpontú gondolkodás a Budai Gasztroenterológiai Központ legnagyobb értéke.

Gondoskodunk arról is, hogy betegeink egy altatással járó vizsgálat után a lehető legnyugodtabb körülmények között pihenhessenek úgy, hogy családtagjuk is velük maradhat. Ezért alakítottuk ki ezt az esztétikus pihenőt, ahol maximálisan figyelünk betegeink kényelmére és nyugalmára.

Bejelentkezés, előjegyzés:

minden hétköznap 09:00-tól 19:00-ig a 06-20-410-1926-os telefonszámon, vagy a recepcio@a1endoszkopia.hu email címen lehetséges.

CímünkFehérvári út 82. 1. emelet  4. ajtó