Budai Gasztroenterológiai Centrum +36 20 410-1926
Pesti Gasztroenterológiai Centrum +36 20 536-4156

Hogyan telt a nyár?

A nyár fantasztikusan telt: sikerült kikapcsolódnom, feltöltődnöm. A rendelőkkel kapcsolatos munka soha nem volt fárasztó számomra, mert nagy lelkesedéssel, örömmel végzem, de jó volt egy kicsit megállni és fellélegezni, a teendőket átgondolni és tervezni, tervezni, tervezni

Milyen tervekkel kezdődik az ősz? 

A nyáron sem zártunk be vagy szüneteltettük a rendeléseket, a kollégák, társszakmák képviselői mindig elérhetőek maradtak. Igyekeztünk még ismertebbé tenni a rendelőinket, és sok érdekes és fontos tartalmat megosztani az érdeklődőkkel, régi és leendő pácienseinkkel. Sok mindent tervezünk őszre. Szeretnénk, ha a Fehérvári úti rendelőnk épülete megújulna. Új partneri kapcsolatok kötését is tervezzük. Elsősorban azonban arra törekszünk, hogy a hozzánk fordulók bizalmát megháláljuk, kérdéseikre igazi választ adjunk. Korrekt kivizsgálást végezzünk és a hatékonyan gyógyítsuk, gondozzuk a betegeinket. A vastagbélrákszűrést pedig töretlenül, hittel végezzük. Szeretettel várunk mindenkit, szeretnénk, ha a gondoskodás és kedvesség a belépés pillanatától fogva meghatározó lenne nálunk.

Idén nyitott a Pesti Gasztroenterológiai Centrum – melyek az első bő félév tapasztalatai? 

Nehéz időszakban vállaltuk azt, hogy a hittel, lélekkel, szívvel megöltött budai rendelőnkben biztosított ellátáshoz hasonló ellátást biztosítsunk a pesti oldalon is. Nagyon szeretünk ott is dolgozni: élvezzük az új helyszín és újonnan megismert betegek nyújtotta kihívásokat. Úgy látom, hogy megvan a helyünk Pesten is, számítanak ránk, és lehetőséget kapunk a páciensektől, hogy bizalmukat megháláljuk. A budai oldaltól eltérő, más helyzetekhez úgy látom, hogy jól alkalmazkodtunk és már Pesten is otthon vagyunk. 

Milyen fejlesztések, változások várhatók a Budai és Pesti Gasztroenterológiai Centrum életében? 

Az épület Budán hamarosan teljesen megújul: szép lesz az új szigetelés, tető, festés és liftet is szeretnénk biztosítani a hozzánk érkezőknek. Fejlesztünk is: új endoszkópos monitorok érkeztek Budára.

A nyár lehetőséget adott a személyes találkozásra is, a Gasztrocentrum csapatának is volt lehetősége időt tölteni együtt. Miért fontos ez? 

Nagyon fontosnak tartom, hogy a fet megemlített és részletezett szellemiségben dolgozó kollégák ismerjék egymást. Kötetlenül beszélgessenek, szakmai, emberi barátságok köttessenek. A személyes találkozás ereje felülmúlhatatlan. Így erősödik az a szellemiség és hozzáállás, amit a kezdetektől fogva képviselünk. Érdekes, művelt, kedves, mosolygós emberekkel dolgozom, fontosak ők nekem, szeretném, ha megismernék egymást és igazi csapatként végeznénk a munkát. 

Mit tanácsolsz a pácienseknek, mit tartsanak szem előtt, hogy az ősz is egészségesen induljon? 

Fontos a testmozgás, a biztonságra való törekvés, a helyes étkezés. És a szűrővizsgálatok elvégzése. Minden fenti témával kapcsolatban fontos információkat osztunk meg online és mindenek előtt: szeretettel várjuk az egészséges életre vágyókat rendelőnkben!